KOSTEN

Elk stel is anders, ieder heeft zijn wens(en), de één wil het uitgebreid, de ander (heel) kort.
Daarom heb ik een aantal pakketten samen gesteld, waar jullie vast mee uit de voeten kunnen.
Natuurlijk, bijna álles is - ook achteraf  - mogelijk. Neem even de tijd om het e.e.a. te lezen.


Onderstaande pakketprijzen zijn gebaseerd op de aflevering van DVD-ROM.
Het is ook mogelijk om door mij jullie boek te laten verzorgen met échte foto's, handbewerkt in een mooi album. Lekker 'old school' dus ! Meer info is te vinden op deze link : WAAROM EEN OLD SCHOOL ALBUM?

Heb je nog vragen, dan kun je mij bellen of gebruik maken van het contactformulier onderop deze website.

 

OPZET

 

Onderstaand overzicht is gebaseerd op een zo effectief mogelijke tijdsinvestering, waarbij geldt :
hoe langer de reportagetijd, hoe meer ik achteraf kan doen in het bewerken van meerdere beelden.
Afspraken worden telefonisch  en via e-mail afgehandeld. Ik sta (ruim) voor de afgesproken tijd en plek klaar om er met jullie een gezellige en onvergetelijke dag van te maken.


Wat jullie altijd van mij krijgen, is een CD-ROM of DVD met daarop mijn selectie van de mooiste, leukste en verrassendste beelden in kleur in hoge resolutie op zowel 13x19 als 20x30cm.

Hoeveel beelden dat zijn, hangt af van de gekozen reportageduur, maar ga uit dat het eea begint vanaf minimaal 100 beelden. Verder zal ik een (flink) aantal kleurenfoto's nog wat extra bewerken, waarbij allerlei variaties denkbaar zijn. Uiteraard staan ook deze foto's op jullie DVD of CD-ROM.
 

Jullie kunnen rekenen op meer dan 25 jaar ervaring in trouwreportage fotografie en bewerking. Ik ga op in jullie vrienden- en familie groep en zij zullen meestal niets in de gaten hebben.
Dat is juist mijn kracht : er bovenop zitten, zonder dan men het door heeft, waardoor er een beeldverhaal onstaat met gevoel voor humor en intimiteit, of zoals een klant het mij eens vertelde, een 'dichtbij-gevoel'

 

Het is jullie dag en juist dat maak ik mijn missie om vast te leggen ! Ik hoop dat de vele voorbeelden en de losse 'preview-set' daarbij duidelijk genoeg zijn.

 

Bovendien werk met de modernste apparatuur en laat NIETS aan het toeval over (zo heb ik ook de nodige reserve apparatuur bij mij.. ;-) Dat dit alles een prijskaartje heeft, mag hopenlijk duidelijk zijn. Toch denk ik dat ik met onderstaand overzicht een eerlijke prijs heb samengesteld.

 

 

DE PAKKETTEN

Basis : reportage van 2 tot 2 1/2 uur : 350 Euro

Ietsje méér : plms 4,5 uur : 550 Euro

Bijna 'n hele dag : plms 6,5 uur : 750 Euro

De hele dag met een stukje van de (feest)avond erbij : plms 8 á 9 uur : 950 Euro


Prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele extra kosten in het kader van extra wensen, reistijd (km vergoeding) en aflevering op CD/DVD-ROM. Prijsopgave wordt van tevoren schriftelijk bevestigd, zodat jullie weten waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf dus ! Willen jullie achteraf toch meer (bijv boek en/of foto's), dan is dat geen probleem. Beelden blijven mijn eigendom, maar jullie kunnen er - mits voor eigen gebruik - alle mee doen wat je wil.

Met ruim 25 jaar ervaring in dit VAK, maak ik het mijn missie om jullie verwachtingen te overtreffen !!