Fotografie is iets heel persoonlijks. Samenwerken met een fotograaf dus ook.
Daarom vertel ik graag iets over mijn motivatie en drijfveer waarom ik fotograaf bén.

 

Ik houd van mensen om mijn heen, plezier en vrolijkheid. Verder ben ik gek op techniek en ben ik graag creatief met mijn medemens bezig.
Door mijn opleidingen en werkervaring snap ik mensen zo snel dat ik daar goed op kan anticiperen. Of dit nu gaat om een persoonlijk gesprek of het tegelijkertijd maken van een (beeld)verhaal, maakt mij allemaal niets uit. Ik kan snel schakelen en ter plekke creatieve oplossingen bedenken.

 

Ik wil er alles uit kunnen halen wat erin zit en leg de lat voor mijzelf hoog, zowel tijdens de shoot als achteraf bij het bewerken van de beelden. Ik zie het als een uitdaging om de klik te vinden en er telkens weer prachtigs van te maken. Juist dát is mijn drijfveer!

Wat mij gelukkig maakt is om er werkelijk iets bijzonders van te maken.
Dat de klik er is en dat er een speciale, positieve energie ontstaat waardoor er ‘zomaar’ plek is voor die kippenvel-foto waarin alles lijkt samen te komen. Dat lukt heus niet altijd. Kan ook niet. Maar het is wel mijn persoonlijk doel om minimaal in de buurt van dat gevoel te komen!

 

Naast de – voor mij - ultieme combinatie van techniek en creativiteit, is de fotografie ook een heel dankbaar vak geworden, waarbij ik in meerdere situaties – vrolijk én verdrietig - het verschil heb kunnen maken. 

Als ik dan uiteindelijk de reportage deel met mijn opdracht(gever/s), krijg ik juist dat vaak terug. Voor mij is dat het grootste compliment wat ik kan krijgen.

More About Me

MENNO
BONKENBURG
06 - 19241919

kijk je deze site op je mobiel? gebruik een recente browser!

Ik kan niet zonder een camera...
en ben dus in 1992 officieel als (reportage/pers)fotograaf van start gegaan.

Ik ga voor de 'kippenvelfoto'. Op zoek naar hét beeld wat jou/jullie raakt.
Daarvoor is een prettige samenwerking uiterst belangrijk, want mooi beeld maak je altijd samen (dat is mijn motto)

In 2014 heb ik een lang gekoesterde wens kunnen realiseren en ben nu in het bezit van een eigen fotostudio in Spaarndam: www.portret19.com


Omdat ik graag mijn kennis deel, geef ik daarnaast camera- & software les  maximaal 2 particulieren thuis. Klik & kijk even op Oefenen Met Je Camera voor alle achtergrond info.


Alhoewel breed geïnteresseerd, fotografeer/portretteer ik het liefste mensen, zowel op locatie als in mijn studio. Men ervaart mijn werk vaak alsof je er zelf bij bent, (stiekum) mag meekijken. Ongedwongen & dichtbij.
 

Wil je meer info over wat mij als fotograaf inspireert? Klik dan HIER
 

banner Covid19 fotografie protocol.JPG

FOTOGRAFIE 19

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now